To naturalny, nisko przetworzony produkt o wysokiej wartości odżywczej. Posiada łatwo przyswajalne białko i nie zawiera dużej ilości tłuszczy.
Wiosenny serek wiejski
1 opakowanie serka wiejskiego 150g1/4 awokado
kilka różyczek brokuła
ziarna słonecznika
ziarna sezamu
przyprawy do smaku
Do oddzielnej miseczki przekładamy serek wiejski, awokado kroimy w kostkę. Ugotowane różyczki brokuła siekamy na mniejsze części. Dodajemy ziarna i przyprawy, całość mieszamy. Polecam z dobrą pełnoziarnistą bułką:)
O! Nigdy nie dodawałam do serka wiejskiego brokuła! Musze wypróbować:-)
OdpowiedzUsuńUwielbiam serek wiejski, choć niemal zawsze jem go na słodko :)
OdpowiedzUsuńWtorkowe śniadanie wygląda apetycznie. Dużo zdrowia i wytrwałości w dążeniach !
OdpowiedzUsuńCiekawa jestem jak smakują brokuły z serkiem wiejskim, zazwyczaj jem go na słodko :)
OdpowiedzUsuńWygląda smakowicie :) Zapiszę sobie ten przepis :)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam serdecznie, mój blog/KLIK :))
Ale fajnie ci się to skomponowało kolorystycznie :)
OdpowiedzUsuń